Preslatko mače ima crni obris nalik maski oko očiju, što čini da podseća na maskiranog, izmišljenog strip lika Zoroa. Sa tako jedinstvenim licem, Boj je brzo postao viralan nakon što je debitovao na TikTok-u u novembru 2021. Prvi video mačke je prikupio 1,5 miliona pregleda, a komentari su odmah bili ispunjeni očiglednim referencama na pravednog branioca autsajdera Zoroa, imena koje je sada uspostavljen kao njegov zvanični nadimak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iWhy_ (@iwhy_75)

Mala mačka živi u Indoneziji sa svojim vlasnikom Nurom i mnogim drugim mačkama. Dok brzi pogled na Nurove društvene mreže ne dokazuje da je Boj zaista velika zvezda, ponosni 'tata' to ipak priznaje: „Imam mnogo mačaka, ali ova je jedina sa maskom na licu. Ona je bez sumnje najomiljenija mačka!”

Nur tek treba da u potpunosti prihvati neospornu sličnost svoje mačke sa Zoroom, a njegov nalog na Tiktoku ima preko 20 miliona lajkova i skoro 750.000 pratilaca zahvaljujući video snimcima sa Zoroom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iWhy_ (@iwhy_75)

Jedan od njih prikazuje kako Nur odmotava paket ispred Boja, postavljen na zvučni zapis iz filma o stvarnom meksičkom heroju Zoru. Mali crni šešir se otkriva i Nur ga stavlja na Bojevu glavu, odajući tako malu počast osvetniku sa tajnim identitetom.

Nurova mačka je nedavno dobila potomke i tu je i mali mini Zoro po imenu Bandit, koji je iste boje kao i njegov tata. Bojovi brojni obožavaoci su uzbuđeni zbog malog naslednika i jednostavno ne mogu da se zasite gledajući video snimke koje Nur „kači“. I ko može da ih krivi? Zaista su divni!

Tagovi: