Znamo da ljubav može da se daje različitim ljubimcima i da je, bez obzira koje stvorenje netko odabere da s njim deli dom i svakodnevnicu, važno jedino da li je tom biću dobro. Ako su međusobno srećni, okolina ne bi ni najmanje trebalo da ih osuđuje. Nažalost, to se događa, pa su zato mnogi bili zgroženi pričom Mišel Rejbon koja živi s 50 pacova.

Oni su prekrasna malena stvorenja, koja su veoma čista, mogu se trenirati i vole da budu u društvu. Ne zaboravimo da su ih istrenirali da otkrivaju mine i traže ljude pod ruševinama, pa je jasno zašto bi ih neko odabrao za ljubimce. Mišel je pre šest godina udomila par, a onda se prirodnim putem brojka popela na 50. Nema šta ti mališani ne rade, a jedan snimak je posebno privukao pažnju, jer se na njemu vide mališani u sudoperi. Iako su joj mnogi prigovorili što je to uradila, jer njih ne treba kupati, Mišel je objasnila da se to dogodilo samo jednom.

- Tad i nikad više. Čak i nakon što su se okupali, bili su jako prljavi i nisu mogli ništa da urade po tom pitanju, pa sam ih zato stavila u vodu - odgovorila je jednom pratiocu.

Njihova vlasnica kaže kako svaki od njenih malih repatih prijatelja ima svoju ličnost. Ima onih koji vole društvo, kao i onih kojima je ono manje drago, ali uglavnom su prave male društvene životinjice. Neko vreme je Mišel poklanjala potomstvo svojih ljubimaca, a onda je prestala.

Sad uživa u njihovom društvu, razbija predrasude, sjajno se zabavlja i kaže isto što i drugi vlasnici ovih malih stvorova - jedino loše kod ove vrste životinja je to što izuzetno kratko žive.