Objasnio je da neki gosti često ignorišu pravila pa, na primer, sednu za prljavi sto umesto da čekaju da ga konobar očisti ili da ih otprati do slobodnog stola.

Dilan kaže da u tom slučaju pusti goste da sednu za prljavi sto i da čekaju oko 20 minuta dok ne pitaju zašto ih niko nije poslužio. Zatim se pretvara da nije imao pojma da čekaju jer su okruženi prljavim tanjirima.

- Niko vas nije poslužio? Pa oko vas ima prljavih tanjira, već ste jeli? - pita ih, a kad mu gosti kažu da nisu, on im odgovara: "Ušli ste u restoran, seli i nikoga niste ništa pitali? Tako ne funkcionišu restorani. Ustanite, sto se čeka 30 minuta", kaže na zaprepašćenje gostiju!

Objašnjava i da je unošenje sopstvenog pića u restoran totalno neprihvatljivo, a on to kažnjava tako što neka hrana na jelovniku koju gosti zatraže bude za njih nedostupna.

- Želite palačinke? Upravo nam je ponestalo smese i ne možemo da ih napravimo - ispričao je on.

Konobar je naglasio kako veruje da će se u komentarima naći oni koji će da kažu da mu ne bi dali bakšiš i dodao da ga nije briga!

- Kad se ovako ponašam, pretpostavljam da ni neću dobiti bakšiš. Zadrži svojih šest dolara, ne trebaju mi - zaključio je Dilan.

Povezane vesti