Atmosferu iz navijačkog dela srpske delegacije donosi nam travel blogerka Jovana Kvržić koja se u „150 minuta“ javila iz Lila, nadomak Pariza gde se održavaju košarkaške utakmice.

Trenutno se najviše navija za naše košarkaše, a kako se provodi srpska delegacija u Parizu pred utakmicu, pričala je Jovana za Prvu.

"Delovi Pariza su zatvoreni, ali se polako sve više otvaraju. Recimo, kada sam tek stigla nije bilo moguće prići Ajfelovom tornju, dok je od sinoć recimo moguće prići do 500 metara. Ne traže vam posebne QR kodove za kretanje. Tamo gde nije dozvoljeno, ne možete. Ukoliko ste novinar ili sportista, tada je moguće“, rekla je Jovana za Prvu TV.

Jovana za sebe kaže da nije sportski tip, i da je prvi put prisustvovala ovakvoj atmosferi na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru 2022. godine kada se zapravo zaljubila i odlučila da ne propusti Olimpijske igre.

"To što vi osetite kada ste daleko od kuće, a okruženi ste svojim ljudima i kada svi zajedno imate isti cilj i ujedinjeni ste u tom navijanju i podršci za našu naciju – osećaj je predivan", ističe Jovana.

Povezane vesti