Ako ste se jutros probudili sa osećajem da će današnji dan biti poseban, možda ste na pravom tragu. Obratite pažnju na detelinu sa četiri lista i razmislite o kupovini Loto listića na putu kući.

Osmi avgust (8-8) je, prema astrologiji, jedan od najsrećnijih dana u godini. Astrološkinja Ejmi Zerner objašnjava da broj 88 simbolizuje dvostruku radost, posebno u kineskoj kulturi, piše Well and Good.

"Broj osam odražava moć, obilje i uspeh, a njegov oblik podseća na znak beskonačnosti, što mu daje dodatno ezoterično značenje", kaže Ejmi.

Još jedan razlog zašto se broj osam smatra srećnim je njegova savršena simetrija - bez obzira kako ga prerezali, polovine će biti identične.

"Savršena simetrija omogućava savršenu ravnotežu", dodaje astrološkinja.

Šta to znači za vas? Današnja vibracija brojeva 8-8 nosi poruku obnove i podstiče vas da hrabro zakoračite napred na svom životnom putu.

"Ako imate ispravan stav, postoji potencijal za veliki uspeh u svemu što radite. Univerzum vas gura prema vašoj sudbini, ali na vama je da je ostvarite", rekla je Zerner.

Osim sreće, danas se očekuju i druge sjajne stvari zahvaljujući zvezdama.

Astrolog Kajl Tomas napominje da Sunce, koje vlada našom energijom i fokusom, 7. avgusta "pleše" s Jupiterom, planetom čuda i sreće, a taj uticaj traje i 8. avgusta.

"Ovo je jedno od najboljih razdoblja godine, idealno za uživanje u toplim i prijateljskim odnosima. Iskoristite svoje dobro raspoloženje, entuzijazam i samopouzdanje kako biste maksimalno iskoristili ovu srećnu fazu", dodaje Kajl.

Iako možda želite da se opustite i uživate u ovim srećnim vibracijama, nemojte propustiti prilike za lični, duhovni ili materijalni rast.

"Učinite nešto važno u ovom trenutku jer ste sada izuzetno srećni", savetuje Tomas i dodaje:

"Dogovorite sastanak, potpišite ugovor ili kontaktirajte nekoga kome želite više sreće".

S planetarne perspektive, Tomas kaže da je 8. avgust poseban jer tada Venera, planeta ljubavi i lepote, ljubi Jupiter, planet čuda.

"Ovo je jedno od najiščekivanijih razdoblja, posebno za one koji traže ljubav. Čini vas privlačnijima i omogućava vam da izrazite nežniju stranu svoje ličnosti", dodaje.

Stoga, osim što je sjajno vreme za izlazak i sastanke, ovo je prilika za popravljanje problematičnih veza i druženje. Sreća u ljubavi može se preliti i na druge aspekte vašeg života, donoseći obilje dobrih stvari.

Povezane vesti