Serhio Karaljo sanjao je o tome da postane zvezda Real Madrida dok je prolazio kroz mlađe kategorije kraljevskog kluba. Umesto fudbalskom karijerom, proslavio se brakom sa 18 godina starijom milionerkom.

U mlađim kategorijama Karaljo je u Realu važio za velikog talenta, ali njegov prelazak iz juniorskog u seniorski fudbal nije protekao najbolje.

Već sa 24 godine Karaljo je odlučio da napusti fudbal, iako se takva odluka očekivala i mnogo ranije. Uprkos tome što nije uspeo kao fudbaler, Španac danas živi luksuzno, a sve zahvaljujući braku sa 18 godina starijom bogatašicom Karolinom Stenberi. Njena porodica se smatra jednom od najbogatijih u Velikoj Britaniji, a pre Karalja, bila je 15 godina u braku sa turskim trgovcem naftom Kemom Habibom, sa kojim ima troje dece.

Karolina je u Engleskoj poznata kao glumica i TV lice, a Karaljo je gotovo stalno s njom, pa se redovno snimaju za društvene mreže, a poznati su i po putovanjima na egzotičnim mestima.

Njih dvoje su se upoznali dok je Serhio studirao u SAD-u.

"Otkako smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovog sveta ako raskinemo, a mama je počela da plače kad je saznala za našu vezu. Na kraju su je upoznali i sada je vole kao rođenu ćerku", izjavio je nesuđeni fudbaler za Mundo Deportivo.

Povezane vesti