Testovi ličnosti su zabavan način da otkrijete nešto novo o sebi. Da li ste se ikada zapitali šta vaš položaj spavanja otkriva o vama? Iako je naizgled beznačajan, način na koji spavate može ponuditi iznenađujući prozor u vašu ličnost i društveno ponašanje.

Istraživač spavanja Semjuel Dankel ulazi u ovu fascinantnu vezu u svojoj knjizi "Pozicije spavanja", predlažući da je "način na koji spavamo način na koji živimo".

Otkrijte skrivene istine spavanja na leđima i stomaku.

1. Ako spavate na leđima

Ako spavate na leđima, imate zadivljujuću ličnost. Posedujete tihu snagu. Skloni ste da budete fokusirani i odlučni u tom svom nastojanju. U životu se krećete sa samopouzdanjem, izbegavajući nepotrebne drame i sukobe. Prezirete pletenje mreže laži. Upuštanje u neozbiljne tračeve ili druženje sa onima koji ne ispunjavaju vaše standarde nije vam nimalo privlačno. Prioritet dajete ličnom rastu i mentalnom blagostanju, tražeći iskustva koja obogaćuju vašu dušu.

Postavljate visoka očekivanja za sebe i druge. Vaša introspektivna priroda skriva vaše misli, pa više posmatrate i analizirate nego što reagujete. Vođeni ste nepokolebljivim optimizmom i željom za intetnzivnim životnim iskustvima. Imate magnetnu privlačnost i snažnu ličnost. Život je za vas kraljevska avantura. Žudite za pričama i uspomenama.

Birate karijeru koja omogućava da koristite svoje društvene veštine i harizmu. Vaša ubedljiva priroda, sposobnost povezivanja sa drugima i jake komunikacijske veštine čine vas odličnim za pozicije u prodaji i marketingu, menadžmentu, odnosima s javnošću i komunikaciji.

U ljubavi ste odani i partner koji pruža podršku. Takođe možete se ponekad ponašati kao šef i biti zahtevni. Uživate sami sa sobom i volite da sami donosite odluke. Imate pozitivan pogled na život i verujete u najbolje. 

2. Ako spavate na stomaku

Ako spavate na stomaku, vi ste osoba koja pršti od života. Razigrani ste, otvoreni za nova iskustva i uvek raspoloženi za dobar provod. Direktni ste i jasni u komunikaciji. Vaša iskrenost ponekad može izgledati grubo, ali to je samo vaš način da presečete buku i završite stvari.

Posedujete izuzetnu jasnoću o svojim željama i težnjama, i sledite ih slobodnog duha, neopterećeni nepotrebnim komplikacijama. Istraživač spavanja Samjuel Dankel sugeriše da ljudi koji spavaju na stomaku mogu biti impulsivni, nesigurni ili da nemaju samopouzdanja. Žudite za kontrolom i redom. Konstruktivno postupanje sa kritikom može biti izazov za vas. Uz malo rada na sebi, možda ćete, međutim, savladati umetnost prikrivanja takvih ranjivosti. Život je čaša dopola puna za vas, a vi izražavate ogromnu zahvalnost za sve što imate.

Vaša nezavisna priroda, spremnost na rizik, avanturistički duh, ljubav prema fizičkoj aktivnosti, izražajna ličnost i želja za pažnjom čine vas odličnim za rad u preduzetništvu, vojsci ili advokaturi, atletici, sportu, scenskoj umetnosti itd.

U veze unosite mnogo energije i uzbuđenja, veoma ste strastveni. Možda ćete morati da radite na tome da budete fleksibilniji i kompromisniji. Ponekad se možete ponašati kao tvrdoglavo dete.

Povezane vesti