Dve devojke su zbunile mnoge ljude nakon što su otkrile da su bliznakinje, uprkos tome što pripadaju različitim rasama.

Libi je azijskog porekla, sa tamnosmeđom kosom i smeđim očima, dok je Zabrina bele rase, plavokosa i plavooka.

Uprkos njihovom potpuno različitom izgledu, one su bliznakinje. Ovaj fenomen je rezultat retke pojave poznate kao heteropaternalna superfekundacija, piše The Sun.

Na TikToku, bliznakinje su objasnile da je njihova majka, dok je studirala, izlazila sa Libinim ocem, a potom imala aferu sa Zabrininim ocem. Kao rezultat toga, sperma oba muškarca je oplodila različite jajne ćelije u isto vreme, što je dovelo do toga da majka zatrudni sa bliznakinjama koje imaju različite očeve.

Heteropaternalna superfekundacija je veoma retka kod ljudi, ali je relativno česta kod životinja poput mačaka i pasa.

Na kraju, oba oca su dobila puno starateljstvo nad svojim ćerkama jer njihova majka „nije bila pogodna za roditeljstvo“. Očevi su odlučili devojčice da odgajaju kao rođake.

“Nisu mislili da možemo shvatiti ovu informaciju i nisu želeli da nam kažu dok smo bile mlađe”, rekla je Libi.

Kada su imale 11 godina, otkriveno im je da su zapravo bliznakinje.

“Zamislite da imate rođaku, a onda saznate da ste bliznakinje“, rekla je Libi.

Kažu da nikada nisu sumnjale u to, uprkos istom datumu rođenja, jer su izgledale potpuno drugačije. Libi i Zabrina žive sa očevima, ali se redovno viđaju.

“Oni žele da imamo blizak odnos“, dodala je Libi.

Video, objavljen na TikToku pod korisničkim imenom @zabibby, izazvao je mnoštvo reakcija i privukao preko 7,9 miliona pregleda, ostavljajući mnoge korisnike u šoku. Komentari na TikToku pokazali su koliko je ovaj fenomen zapanjio ljude. Jedna osoba je napisala:

“To je neverovatno! Uvek sam se pitala da li je ovo moguće“.

“Išao sam u školu sa blizancima različitih rasa! Mislio sam da je to tako kul“, “Kao majka blizanaca, nisam znala da je ovako nešto moguće”, “Vi zapravo imate sličan nos. Sad vidim da ste bliznakinje“, samo su neki od komentara.

Povezane vesti