U potrazi za srećom u ljubavi mnogi se okreću upoznavanju preko Interneta kako bi i tamo pokušali da pronađu nekoga sa kim dele zajednička interesovanja.

Međutim, ono što su o sebi saznali Holanđani Erik de Vris i Džozefina Egberts i to nakon što su se zaljubili, bilo je previše zajedničko.

Erik i Džozefin upoznali su se putem Tindera, stranice za upoznavanje partnera i nekoliko su dana razmenjivali "škakljive" poruke dok nisu saznali šokantnu istinu - da su davno rastavljeni brat i sestra, piše Business Insider.

Njihovi roditelji rastali su se 1999. godine i, umesto da podele starateljstvo, sa sobom su uzeli jedno, odnosno dvoje dece. Tako se Erik sa bratom blizancem i ocem odselio u Belgiju, dok je Džozefina ostala s majkom u Holandiji.

Erik se zbog školovanja vratio u Holandiju i tada je na Tinderu naletio na svoju sestru.

- Kada sam prvi put pregledao njen profil, uopšte nisam sumnjao. Da budem iskren, o tome nisam razmišljao poslednjih godina, nakon što smo brat i ja završili neuspešnu potragu za sestrom - ispričao je Erik.

Kada je nakon nekoliko poruka shvatio da bi devojka sa kojom se dopisuje mogla da bude njegova sestra, prekinuo je kontakt na nekoliko dana. Ipak, bio je previše znatiželjan, pa joj se javio i izneo svoje sumnje. Prisetili su se svoje prošlosti, od razvoda roditelja do davno izgubljene braće i ubrzo su bili sigurni da su si u rodu.

Erik i Džozefina su se posle nedelju dana upoznali uživo, zajedno sa bratom Martenom.

Suosnivač Tindera Džastin Matin rekao je kako ga ovakve situacije ne iznenađuju i naglasio je kako je Tinder mesto za bilo kakvo povezivanje, a ne samo ljubavno.

Povezane vesti