Većina parova ima svoj način kako podele troškova, od plaćanja računa do hrane i zajedničkih izlazaka. Međutim, način na koji jedna žena upravlja tim troškovima izazvao je podeljena mišljenja - svaki put kad njen dečko prespava kod nje, naplati mu određeni iznos. Taj novac koristi za pokrivanje svoje stanarine, hrane, računa i letovanja koje planiraju, piše Mirror

Kim, koja deli savete za uštedu novca na svojoj TikTok stranici, prikupila je više od 56.800 lajkova. Ona tvrdi da radi 18 sati dnevno i ima tri posla, a u jednom videu objasnila je: "Svom dečku naplaćujem 50 dolara (45 evra) svaki put kad prespava kod mene. To je kako bih pokrila troškove poput stanarine, namirnica i režija koje moram da platim", otkrila je devojka. 

Kim je navela kako je njen dečko prošle nedelje dvaput prespavao kod nje, pa je zaradila dodatnih 100 dolara. Taj novac stavlja u svoj proračunski registar. Takođe je dodala kako joj je ušteda novca koji je dobila od dečka, omogućila pokrivanje računa i drugih troškova, a i planira ga iznenaditi putovanjem u Meksiko. Nije spomenula da li i ona plaća kada prespava kod njega. 

Reakcije na njen video bile su različite - dok su neki pohvalili ideju, drugi su je smatrali čudnom. Neko je prokomentarisao: "I ja radim isto, curo". Drugi su trik nazvali "pametnim", dok su treći izrazili svoje divljenje matematičkim veštinama ove devojke.

Ipak, nisu svi uvereni, pa su usledeli komentari: "Srećno sa zadržavanja dečka", "Po mom mišljenju, ovo je malo čudno", "Znači, on zapravo plaća svoje putovanje", bile su neke od rekacija na društvenim mrežama.

Povezane vesti