Zvezda rijaliti televizije, Terezija Fišer, prošla je kroz bolnu seriju zahvata koji su uključivali sečenje kostiju nogu i ugradnju metalnih šipki da bi imala noge iz svojih snova.

Influenserka je odlučila da produži noge za 14 centimetara nakon što joj je bivši muž, Tomas Behrend, rekao da je neće voleti dok ne dostigne visinu top-modela, piše The Sun.

"Ako to uradiš za mene, uvek ću te voleti i nositi na rukama“, rekao joj je bivši muž. Terezija, koja ima više od 156.000 pratilaca na Instagramu, na prvu operaciju otišla je 2016. godine. Druga operacija usledila je 2022. godine, kada su joj butna i potkolena kost bile presečene i ugrađene podesive teleskopske šipke u cevanicu. Lekari su potom postepeno produžavali šipke sve dok joj noge nisu postale duže.

Pre operacije Terezija je bila visoka 170 centimetara, a sada je visoka 184 centimetra, kao supermodel. Napustila je Univerzitetsku bolnicu u Frajburgu nakon poslednje, osme operacije, u kojoj su joj uklonjene teleskopske čelične šipke koje su omogućile rast novog koštanog tkiva u junu.

Svaki put kada su kosti u njenim nogama narasle nekoliko centimetara, hirurzi su širili razmak da bi podstakli dalji rast. Na svoje zahvate potrošila je 128.000 funti (oko 150.000 evra). „Drago mi je što sam celu ovu stvar ostavila iza sebe. To što su moje noge, koje su napravljene na zahtev mog bivšeg, sada u stanju da ponovo mogu normalno hodati, znači mnogo“, rekla je Terezija.

"Sada mogu da mu pokažem srednji prst jer više nema ono što je oduvek želeo, visoku manekenku pored sebe".

Terezija je objasnila da još uvek emocionalno mora da prođe kroz mnogo toga, ali da sada ima snage da se izleči. Trenutno joj je najveća podrška njen novi dečko, Stefan Kleiser (58).

"Ljubav je podrška, tolerancija i obogaćivanje, a ne smanjenje i podređivanje kao pre", rekla je.

Influenserka je otkrila da ona i Stefan sada planiraju da zasnuju porodicu dok čeka lekarsko rešenje da bi ponovo započela svoju manekensku karijeru. Manekenka je privukla pažnju svojim nogama na gala svečanosti BILD Red Night u Hamburgu prošle nedelje. Na pitanje o prednostima svoje impresivne visine, 32-godišnjakinja se pohvalila da njen partner Stefan najviše uživa u njenim novostečenim prednostima.

"Moram da kažem da sam sada mnogo fleksibilnija i nežnija, čak i u krevetu, jer su proporcije uravnotežene", zaključila je.

Povezane vesti