Melisa Slon poznata je po tome što joj je telo, uključujući lice, gotovo u potpunosti prekriveno tetovažama. Ova majka dvoje dece iz Velsa veruje da je jedna od najtetoviranijih osoba na svetu i želi to potvrditi upisom u Ginisovu knjigu rekorda.

Iako voli svoje telo prekriveno tetovažama i nastavlja da se tetovira čak tri puta nedeljno, Melisa se često susreće s odbacivanjem zbog svog specifičnog izgleda, piše Mirror.

Zbog svoje strasti prema tetovažama suočava se s ograničenjima u svakodnevnom životu, uključujući nemogućnost pronalaska posla, pristupa školama, pa čak i lokalnim pabovima. Melisa, koja ima 47 godina, priznaje da joj nedostaje odlazak u omiljeni pab i razgovori s ljudima, ali kaže da sada ne može ništa da promeni.

"Ne mogu da nađem posao. Niko me ne želi zaposliti zbog tetovaža. Prijavila sam se za posao čišćenja WC-a, ali su me odbili zbog mog izgleda".

Osim problema s poslom, Melisa se suočila i sa diskriminacijom u školi svoje dece, gde su joj zabranili prisustvovanje događajima. Tvrdi da su joj čak zabranili ulazak u školu tokom školskih priredbi i da je morala da gleda kroz prozor.

Njena zavisnost od tetovaža izazvala je i probleme, jer su mnogi tatu majstori odbili da joj rade tetovaže na licu, bojeći se da je prešla granicu.

"Neki tatu majstori su mi rekli da mi više ne mogu pomoći jer sam otišla predaleko“, objašnjava Melisa.

Priseća se kako joj je u prošlosti bio zabranjen ulazak u pabove zbog njenih tetovaža.

"Ljudi su me gledali kao da sam niko i ništa“, kaže.

S gotovo svakim delom lica prekrivenim tetovažom, uključujući cvetne uzorke i krstove, Melisa je otišla korak dalje i prekrila stare dizajne novima, stvarajući nekoliko slojeva tetovaža na licu. Trenutno, kaže da ima tri sloja i veruje da bi mogla imati najviše tetovaža na svetu.

"Ciljam na Ginisov rekord“, rekla je dodajući da nikada neće prestati sa tetoviranjem.

Uprkos pokušajima da prikrije svoje tetovaže šminkom, Melisa nije uspela da nađe posao i kaže da je njena zavisnost od tetovaža toliko jaka da planira da nastavi dokle god ima mesta na telu za novu tetovažu.

"Ako doživim 70, i dalje ću se tetovirati“, kaže, dodajući da je njena koža na nekim mestima već poprimila plavičastu boju.

Povezane vesti