Žena je otkrila da je njen suprug 35 godina stariji od nje, a kad su se prvi put upoznali, ljudi su govorili da njihova veza sa razlikom u godinama "nikada neće funkcionisati". I ne samo to, takođe su optuživali Keli Lizu Mari Vil (32) da je sa svojim muškarcem samo zbog njegove penzije.

Međutim, Keli je dokazala da nisu u pravu, piše The Sun.

Objasnila je da njen izabranik ima 67 godina, kao i da su se uopoznali pre deset godina, kada je ona imala 22, a on 58 godina. Ono što je počelo kao prijateljstvo ubrzo je procvetalo u romansu, a sada, u klipu koji je podelila na društvenim mrežama, osvrćući se unazad, Keli je objasnila: "10 godina je prošlo u trenu".

U novom videu koji je brzo postao viralan na Internetu, Keli je priložila audio zapis iz Adelovog hita "When We Were Young", dok je podelila najnovije slike sa svojim mužem. Uz to, priložila je fotografiju s početka njihove veze i dodala: "Ovo me podseća na vreme kad smo bili mladi".

U drugom snimku objavljenom na društvenim mrežama, Keli tvrdi da su joj ljudi, kada je tek počela sa svojim suprugom, često govorili: "To nikad neće uspeti, ti imaš 22, a on 57 godina". Međutim, dokazala je da nisu bili u pravu: "Šest godina braka i još uvek traje. Godine su samo broj".

Snimak na TikToku, objavljen pod korisničkim imenom @kellylizamariewil, mnoge je očigledno ostavio u šoku, jer je u samo jednom danu ekspresno skupio 486.300 pregleda. No, korisnici društvenih mreža bili su podeljeni u pogledu videa - dok se neki slažu da su godine samo broj, nisu svi bili tako ljubazni.

Korisnici su u komentarima podelili svoje iskustvo: "24 godine razlike u godinama, 22 godine zajedno", "To su samo brojke i oboje ste odrasli, ako ste srećni i tako izgledate, volite se i uživajte u životu, to se događa samo jednom", "U vezi sam s razlikom u godinama (slična razlika u godinama kao i vaša) i to je daleko najbolja veza koju sam ikada imao", bili su neki od komentara.

Ali, nisu svi bili tako pozitivni, a mnogi su Keli optužili da je bila sa suprugom samo kako bi zatražila njegovu penziju. Jedan korisnik je napisao: "Još par godina i neće ga biti i onda je ta penzija tvoja", dok je drugi dodao: "Dobijaćeš tu penziju", a treći je samo napisao: "Joj, ali zašto?".

Povezane vesti