Influenserka koja se udala, a zatim i razvela od same sebe, naporno radi na poboljšanju svog odnosa – sa samom sobom.

Brazilka Suelen Karej, koja trenutno živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, šokirala je korisnike društvenih mreža kada je podelila fotografije sa svoje svadbene ceremonije. Umesto tradicionalnih mlade i mladoženje, pred oltarom je stajala potpuno sama, piše DailyStar.

Karej, koja na društvenoj mreži Instagram ima 434 hiljade pratilaca, često pokazuje svoj raskošan stil života koji naziva 'sologamijom'. Pohvalila se čak i dramatičnim razvodom u kojem je morala da raskrsti sama sa sobom, uprkos bizarnim pokušajima terapije za parove.

Nedavno je pak podelila video iz teretane u kom je pokazala svoju vitku figuru. Na snimku nosi plavi mrežasti kombinezon s dubokim izrezom koji ističe njen push-up dekolte. Pozirala je pred kamerom nakon korišćenja sprave u prepunoj teretani pa se čini da zvezda pokušava da ojača samu sebe nakon razvoda. Novi snimak objavila je samo nedelju dana nakon što je podelila razlog svog šokantnog razvoda.

'Shvatila sam da su samoanaliza i refleksija ključne. Važno je znati kada završiti jedan ciklus. Čak i obveza prema sebi može da ima svoje izazove, poput suočavanja s očekivanjem da stalno budeš savršena za samu sebe', kaže ona.

Dodala je i da je shvatila da je previše pritiskala samu sebe, zbog čega se ponekad osećala iscrpljenom. Shvatila je, kaže, da je čak i u braku sa samom sobom važno prihvatiti svoje nesavršenosti. Karej je priznala da je počela da oseća unutrašnji sukob manje od godinu dana nakon što se udala za sebe, zbog čega je odlučila da potraži stručnu pomoć. Prošla je kroz 10  sesija terapije.

U braku sa samom sobom se, kaže, osećala usamljeno, uprkos tome što inače voli sopstveno društvo. Ali, sada je influenserka odlučila da podvuče crtu i kaže da je otvorena za ideju izlazaka s drugom osobom. Karej je izjavila da joj je sopstveno društvo bilo iscrpljujuće, a čini se da njeno 'intenzivno putovanje samospoznaje i prihvatanja', kako je nazvala ovo iskustvo, ide dobro jer novosti deli na Instagramu.

Povezane vesti