Svake godine je odlazila na ta putovanja, a on je počeo da oseća da možda nije iskrena prema njemu. Naveo je kako mu je jako neprijatno što je preduzeo tako drastičan potez, ali njegove sumnje su se potvrdile nakon što je detektiv prikupio dokaze, piše Mirror.

Sada se pita kako dalje, jer ga muči to što ju je špijunirao i nije imao poverenja u nju, a istovremeno se oseća izdano. Nije siguran da li da prizna šta je uradio ili jednostavno prekine vezu bez objašnjenja.

Svoje dileme podelio je na Redditu, tražeći savet o tome kako da se suoči s njom, jer je odlučio da prekine sve odnose.

Napisao je: "Verenica i ja zajedno smo pet godina. Svake godine ide na žensko putovanje sa svojim prijateljicama. Uvek sam imao čudan osećaj u vezi sa tim putovanjima. Možda su to bile male promene u njenom ponašanju nakon povratka ili razgovori koje bih slučajno čuo", započeo je on, pa dodao:

"Umesto da razgovaram s njom, uradio sam nešto zbog čega se stidim - unajmio sam privatnog detektiva da je prati tokom njenog poslednjeg putovanja. Nedavno sam dobio rezultate, i iako žalim zbog narušavanja njene privatnosti, moje sumnje su se pokazale opravdanima. To me potpuno slomilo. Sada sam rastrzan između osećaja krivice, jer sam je špijunirao, ali i duboke boli zbog njene izdaje. Volim je, ali više ne vidim budućnost za nas. Kako da joj priznam šta sam uradio?", naveo je muškarac na Redditu.

Nakon što su mu mnogi savetovali da bude iskren, kasnije je podelio novosti o situaciji. Ispričao je kako je pokušao da reši stvari na zreo način i dao joj priliku da sama prizna. Pitao ju je da li želi da podeli nešto o svom putovanju, ali njen odgovor ga je ostavio zbunjenim, zbog čega je preispitao sopstvenu percepciju.

Zatim je dodao: "Kada sam je suočio sa dokazima o aferi, bila je šokirana i odmah me pitala kako sam saznao. Rekao sam joj istinu, da sam unajmio privatnog detektiva. Neki su mi savetovali da optužim njene prijateljice, ali odlučio sam da to izbegnem. Bila je besna - nikada je nisam video takvu. Takođe sam obavestio partnera jedne od njenih prijateljica o dokazima kako bi bio informisan i mogao da razmisli o testiranju, ako je potrebno. Naša veza je definitivno završena. Otišao sam u hotel i dao joj prostora da se iseli", zaključio je on.

Korisnici Reddita brzo su pohvalili njegove postupke. Jedan je komentarisao: "Dobar si čovek, bolji od mene. Ja joj ne bih rekao kako sam saznao, ali svaka čast što si podelio informacije s drugim partnerima", dok je drugi dodao: "Srećom, nisi oženio ovu osobu. Žao mi je što si morao to da prođeš, ali bolje sada nego kasnije."

Povezane vesti