Ovaj neverovatan potez, koji se odigrao u Ujedinjenom Kraljevstvu, šokirao je i razljutio mnoge ljude kada su saznali detalje. Gostima je nekoliko dana pre ceremonije poslata imejl pošta sa potvrdom dolaska, a na kraju poruke nalazio se link pod nazivom "Kliknite ovde za plaćanje", što je izazvalo buru na društvenim mrežama, piše Mirror.

Jedan od gostiju, Džek, mislio je da je reč o fondu za medeni mesec, ali nekoliko dana kasnije shvatio je da se radi o naplati za njegovo prisustvo. Kada je kliknuo na link, otkrio je da mora da plati gotovo 2400 evra. Zapanjen, kontaktirao je osoblje mesta održavanja venčanja, koje mu je objasnilo da mladenci očekuju da gosti pokriju troškove njihovog "venčanja iz snova".

Iako je bio šokiran, Džek je ispraznio svoju ušteđevinu i odlučio da prisustvuje. Međutim, kada je stigao na venčanje, saznao je da hrana i piće nisu uključeni u cenu, pa je morao dodatno da plati 35 evra za obrok.

Kao da to nije bilo dovoljno, svi gosti morali su da izdvoje dodatnih 240 evra kao "napojnicu za mesto održavanja". Osoblje je objasnilo da su mladenci tražili da se ova napojnica naplati svakom gostu, što je u Ujedinjenom Kraljevstvu neuobičajeno.

Nakon venčanja, Džek je izračunao kako su svi troškovi raspoređeni među gostima, dok su mladenci izbegli plaćanje, čime su zapravo dobili besplatno venčanje.

Na društvenim mrežama ljudi su bili zgroženi i nisu mogli da veruju u drskost para. "Da sam video link za plaćanje, odmah bih otkazao dolazak. Oni vam nisu prijatelji, samo vas iskorišćavaju", bio je jedan od komentara. Drugi su pak zaključili da su gosti bili prevareni.

Nakon lavine negativnih komentara, osoba koja je opisala situaciju dodala je kako se takvo ponašanje ne smatra uobičajenim ni u SAD-u ni u Velikoj Britaniji, već je odraz neopravdanih očekivanja mladog para.

Povezane vesti