Jednojajčane bliznakinje iz Njujorka, Bridžet i Danijela Felung, koje imaju 27 godina, podelile su ovo neobično otkriće u podkastu "Gals on the Go" prošlog meseca, gde su govorile o svom iskustvu odrastanja kao bliznakinje, piše New York Post.

Ove popularne influenserke otvoreno su govorile o tome kako "bukvalno dele sve", a taj razgovor je izazvao podeljene reakcije korisnika koji su se zapitali gde bi trebalo da se postavi granica u njihovom odnosu.

Danijela je šokirala voditeljke kada je priznala: "Želite li čuti nešto ludo? Neprijatno mi je da priznam, ali imamo samo jedan brushalter", priznala je ona, a Bridžet je dodala: "I delimo donji veš", što je njena sestra potvrdila.

@galsonthegopodcast any twins out there also doing this?? @Brooke Miccio @DANIELLE CAROLAN @ACQUIRED STYLE @DaniellePheloung ♬ original sound - Gals on the Go Podcast

Danijela je rekla da imaju samo jedan brushalter jer ih retko nose, ali kad im zatreba, dolazi do svađe oko njega. Ipak, kasnije su objasnile da ipak imaju dva, crni i bež, ali zbog svojih stilova oblačenja retko koriste crni, pa se zapravo bore samo za onaj bež. Iako su svesne da njihovo deljenje donjeg veša može zvučati neobično i čudno, Bridžet i Danijela su rekle da to rade još od srednje škole.

Reakcije korisnika bile su različite - neki su bili šokirani, a neki su čak bili i zgroženi njihovim priznanjem. Jedna korisnica TikToka prokomentarisala je: "Devojke, ovo ste mogle zadržati za sebe", a drugi blizanci izrazili su nevericu: "Ja sam blizanac i mogu reći da je ovo za mene apsolutno suludo. Moj blizanac i ja se čak ni ne grlimo, a kamoli da delimo donji veš. Nikako!", glasio je jedan od komentara.

S druge strane, neki su se mogli poistovetiti sa sestrama. "Isti DNK, lol", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "I ja sam delio donji veš sa svojim blizancem", bili su neki od komentara. Uprkos podeljenim mišljenjima, čini se da sestrama nije smetalo što su izazvale toliku pažnju.

Povezane vesti