Ovog puta je obukao kostim iz humanitarnih razloga. Naime, obradovao je decu na odeljenjima pedijatrije i onkologije u Univerzitetskoj bolnici Donostija u San Sebastijanu u Španiji.

Nakon njegove posete, bolnica mu je javno zahvalila: "Želimo da izrazimo našu beskrajnu zahvalnost Džoniju Depu za njegovo vreme, podršku i energiju", poručili su iz bolnice, a odmah nakon toga usledile su reakcije korisnika društvenih mreža.

Fotografije možete pogledati OVDE.

"Hvala ti Džoni"

"Hvala ti, Džoni", "Kako divno od njega", "Srce mi se topi kada vidim osmeh ove dece, hvala ti, Džoni", "Gospodin Dep nam opet pokazuje hrabar čin dobrote, saosećanja i pre svega ljubavi", bili su samo neki od komentara ljudi oduševljenih njegovim potezom.

Inače, ovo nije prvi put da poznati gusar Džek Sparou obilazi bolnice i vraća osmeh bolesnima.

Dep predstavlja svoj novi film u Španiji

Džoni Dep trenutno boravi u Španiji povodom predstavljanja svog najnovijeg režiranog filma "Modi". Film prati 48 sati života italijanskog umetnika Amedea Modiljanija (Rikardo Skamarćo), dok sporedne uloge u filmu imaju Stiven Grejem i Al Paćino. Radi se o dva dana koja su postala prekretnica u njegovom životu i na kraju učvrstila njegovu reputaciju kao umetničke legende.

Povezane vesti