Ponekad su putnici možda i previše opušteni na letovima. Dokaz za to su situacije koje je jedna stjuardesa RyanAir-a podelila na svom TikToku.

U videu pod naslovom "Stvari koje su mi rekli kao članu posade", ona je rangirala komentare koji su joj upućeni, po stepenu nelagodnosti koju je osećala.

Mnogi putnici ne shvataju da njena osećanja mogu biti povređena. Na primer, često je pitaju da li će noćiti na odredištu, što je njoj tužno, jer se obično vraća kući istog dana.

 

Neki zahtevni putnici traže hladnije napitke kao u restoranima, na šta ih podseća da avion nema frižider.

Kada traži od putnika da pravilno odlože svoje torbe, često čuje: "Na putu ovamo su mi dozvolili da ih stavim ovako."

Međutim, postoje i mnogo neugodniji putnici. Jedan od njih zapretio je: "Mokriću po sedištu, a ti ćeš morati da to očistiš."

Ovaj putnik pokušavao je da koristi toalet dok se avion pripremao za poletanje, što je jedno od najvećih neprijatnosti za stjuardese.

Drugi putnik je optužio stjuardesu da laže o oluji, zahtevajući da avion odmah poleti dok je oluja Hana besnela u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Međutim, bilo je i ozbiljnijih situacija. Jedan putnik joj je postavio "prilično zastrašujuće" pitanje, pitajući je da li dolazi iz "njegovog grada", iako je nije poznavao.

Jedan perverzni putnik čak je upitao da li prodaje svoje "nošene čarape", dok je drugi gestikulirao ka svom krilu, pitajući je da li joj "treba mesto".

Verovatno najneobičnija situacija bila je kada je putnik, koristeći Google Translate, upitao da li ima profil na OnlyFans-u.

Ove anegdote osvetljavaju kako putovanje avionom može doneti ne samo uzbuđenje, već i neobične i ponekad neprijatne situacije, piše NY Post.

 
 

Povezane vesti