Dejana je gostujući u "Jutru" na TV Prva otkrila zbog čega je počela sa estetskim korekcijama, kao i sa kojim se problemima susretala zbog toga.

- Krenula sam sa 22 godine, to je tada bio in, prosto je bilo nemoguće ne probati, kad je sve bilo svima dostupno. Osim toga, bavila sam se manekenstvom gde su najlepše žene sveta i onda gledaš ceo Holivud i mišliš da ti treba nešto da bi se istakao u tom svetu. Meni je sve to bilo interesantno i kao ajde da probamo - započela je manekenka, koja je priznala da je mislila da će joj to pomoći u karijeri.

Dejana je istakla da nikada nije preterivala, ali da se i najmanja promena na njenom licu videla više nego što bi trebalo, jer ima prirodno izražene crte lica.

Sve je bilo super dok se nisu javili prvi problemi.

- Problem je počeo kada sam htela da dodam malo ivicu usana i po preporuci sam otišla kod doktorke, jer moj doktor tada nije bio u Beogradu. Otišla sam kod nje sa željom da mi stavi vrlo malo hijalurona u usne i ona je meni to uradila i naplatila kao hijaluron - manekenka priznaje da je bila zadovoljna, ali da je primetila da joj se usne nisu smanjivale, kako bi inače trebalo, s obzirom da je stavila hijaluron koji se zadržava maksimalno do godinu dana.

- Nisam dirala usne četiri godine, a bile su mi sve veće i veće. Otišla sam u Los Anđeles i potpisala ugovor sa menadžerkom koja mi je rekla da odmah skidam usne. Tamo sam otišla kod lekara i on mi je skinuo hijaluronidazu, međutim prošlo je par dana, a meni su usne i dalje velike - rekla je Dejana, koja je kod lekara išla čak tri puta i tada saznala šokantnu istinu - u usnama ima silikon.

Dejana Živoković je pred kamerama TV Prva ispričala i drugu katastrofu sa kojom se susrela, isto zbog greške lekara.

- Posle određenog vremena odjednom mi je predeo oko očiju postao natečen, sve više i više. To je postalo kao da mi tu stoji silikon i nikom nije bilo jasno kako, jer u životu predeo oko očiju nisam dirala. Jesam jagodice radila pre 5 godina, ali to ne - rekla je manekenka, međutim, ubrzo saznaje da joj je lekar na pogrešno mesto ubrizgao hijaluron.

- Došla sam do odgovora da je to opet greška lekara, koji je hijaluron ubrizgao malo više nagore i on je vremenom došao tu (u predeo oko očiju) - ispričala je Dejana Živković, koja je donela odluku da sve filere izvadi i vrati svoj prirodni izgled u čemu je, kako kaže, 95 odsto i uspela. 

A šta je estetski hirurg Milan Colić rekao na ova neprijatna iskustva koja je doživela popularna manekenka i na šta bi trebalo obratiti pažnju, saznajte u videu u nastavku teksta.

Povezane vesti