Nedavno je objavila fotografiju na kojoj je sa članovima svoje porodice, suprugom Randeom Gerberom i decom Kaiom i Preslijem.

Pre toga bila je na Olimpijskim igrama u Parizu gde je privukla mnogo pažnje iako je bila obučena prilično jednostavno – na sebi je imala bele pantalone i tamnoplavu majicu bez rukava. Komentari ispod njenih slika najčešće su pozitivni i mnogi hvale njen izgled.

Supermodel i glumica Sindi Kraford i danas je za mnoge jedna od najlepših žena na svetu, što potvrđuju i komentari na njenim objavama na Instagramu.

Sindi je tokom 90-ih godina prošlog veka važila za jednu od najlepših žena sveta, a njeno lice je stalno krasilo naslovnice časopisa. Bila je članica slavne petorke supermodela koja je nosila revije za sve najpopularnije i najcenjenije dizajnere tog vremena.

Ove godine, Kraford je proslavila 58. rođendan i još uvek izgleda sjajno, a na njenom licu i telu gotovo da se ne vide tragovi starenja.

U to vreme, mnogima je bila uzor. Devojke su crtale mladež na licu kao njen, a u kućama koje su imale VHS jedna od kaseta zasigurno je bila videokaseta "Shape Your Body Workout" na čijoj naslovnici Sindi pozira u crvenom jednodelnom kupaćem kostimu koji podseća na one iz serije "Čuvari plaže".

Danas se ipak bavi preduzetništvom, napisala je nekoliko knjiga, a prošle godine, u septembru, izašao je i njen dokumentarac "The Supermodels" u kojem je zajedno sa svojim koleginicama govorila o životima manekenki koje su preokrenule modnu industriju.

Naomi Kembel, između ostalih, bila je zvezda dokumentarne serije "Supermodeli", koja prati njenu, ali i kultne karijere njenih slavnih koleginica. Seriju je režirala dvostruka Oskarovka Barbara Kopl, dok su za izvršnu produkciju bili zaduženi Brajan Grejzer i "Imagine Documentaries" Rona Hauarda.

"Moje sestre Kristi, Linda, Sindi i ja smo izuzetno oduševljene što ćemo moći sa svetom da podelimo svoju priču, a bolji partneri za to ne bi mogli biti od Brajana Grejzera i Rona Hauarda. Oživeti ovakav projekat sa njima je ostvarenje sna, jer smo znale da će poštovati i ceniti našu priču", rekla je Naomi govoreći o svom novom poduhvatu.

Povezane vesti