Glumac je poznat po svojim intenzivnim rutinama u teretani dok održava zdrav način života "na dobri stari način", treningom i zdravom ishranom rekao je za Page Six prošle godine.

"Nema izgovora, samo rezultati", napisao je Mark Volberg u videu, a zatim je pokazao savršeno isklesane mišiće. Zatim je nastavio s raznim vežbama, a, kako je objasnio, u teretanu je došao pravo sa aerodroma i to nakon 15 sati leta.

Slavni glumac jednom prilikom je otkrio čega se pridržava, pa u 52. godini izgleda bolje od duplo mlađih muškaraca.

Foto: Profimedia

"Ne vežbam više toliko naporno kao nekada, sada bolje rezultate imam praktikujući autofagiju. Sada svaki dan ustajem oko 3:30, onda odvojim malo vremena za molitvu, potom uzmem vitamine, vežbam, a zatim se posvetim poslu. Dnevno imam dva obroka, jedan oko podne i drugi do 18h. Onih dana kada imam trening trudim se da jedem više. Ali pet dana u nedelji pridržavam se osamnaestočasovnog perioda gladovanja. U krevet uvek idem oko 19:30. Odlučan sam u tome da spavam od 7 do 8 sati. Moja porodica nema takav ritam, ali su naviknuti na moju rutinu", otkrio je svojevremeno glumac.

Volberg definitivno svojim izgledom privlači pažnju, a da pratioci na društvenim mrežama vole da vide njegove mišiće, zna i njegova žena Rija Duran koja, kada objavi njegove kadrove u golišavom izdanju, napravi pometnju među njegovim obožavaocima.

Povezane vesti