Tada je vozio svoju suprugu i tri ćerke. Jedva je preživeo. U tim trenucima, najviše je strahovao da će mu stradati porodica, a od svog života se, kako je priznao u emisiji "Nećete verovati", već oprostio.

Gojko Drobnjak je penzioner iz sela Brajkovca, ima 69 godina i čini mu se da  neće živeti još dugo. Iako je uz pomoć lekara iz Prijepolja i Beograda, preživeo i ponovo postao funkcionalan i pokretan, smatra da će živeti do 74. godine. Njegov deda je preminuo u 72-oj, njegov otac u 73-oj, i smatra da je „njegov red“ da napusti ovaj svet u 74. godini.

Život ga je decenijama lomio. Vraćao se na ovaj svet često sastavljan iz delova i komada.

Gojko je dva puta lomio pršljenove, sa kuće je padao čak pet puta. Verovatno je jedini koji nema nijedno zdravo rebro. Sve je lomio, nekoliko puta. I sve to je preživeo.

Najrizičnija nesreća desila se kada ga je doslovno pregazio traktor. Preko njega je prešla ona najveća, pogonska guma.

"Sećam se da je u tom trenutku ćerka vikala ’Poginuo je tata, hoću i ja’. Ja sve slušam i govorim da nisam poginuo, ali žena i ćerke pokušavaju da skinu traktor sa mene", priseća se Gojko kroz suze.

Kada su ga bolovi "popustili", Gojko je mislio da umire. Od supruge se već oprostio dok je bio u bolnici. Molio je Boga samo da mu spase decu.

Gojko danas ima 69 godina, boluje od poremećaja štitne žlezde, a i dijabetičar je. Teško mu pada što ne može da se sam stara o sebi, već je na teretu svojih najbližih. Njegovu životnu priču u celosti možete poslušati u nastavku, a i saznati kako Gojko danas živi...