Zezda serije “Beverli Hils 90210”, Šenon Doerti, kritikovala je bivšeg supruga Kurta Isvarienka u novom zahevu za izdržavanje supružnika.

Naime, 53-godišnja glumica podnela je dokumentaciju u Los Anđelesu u petak, 14. juna, piše US Magazine, a prema spomenutim dokumentima traži 15.343 dolara mesečne pomoći, "retroaktivno do 1. juna 2024. godine", kao i to da njen bivši suprug plati 9.100 dolara pravnih troškova.

"Zbog svojih zdravstvenih problema uglavnom nisam mogla da radim i nisam imala izglede za buduće zaposlenje. Danas je gotovo sav prihod koji zaradim nastao od poslova koje sam radila još pre braka", napisala je istakavši da većina spomenutih prihoda dolazi od emitovanja serije “Čari”, koja je emitovana od 1998. do 2006. godine, ali naglašava da to neće još dugo trajati.

"Nedavno sam saznala da se “Čari” više neće emitovati ni na jednoj većoj platformi za striming nakon 30. juna 2024. Zato moji će se budući prihodi dramatično smanjiti", dodala je Doerti koja od 2022. nema angažmana.

Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock

Misli da njen bivši suprug odlaže nagodbu u nadi da ona neće preživeti brakorazvodnu parnicu

Glumica smatra da njen bivši suprug, za kojeg je bila udata od 2011. do 2023., ima dovoljno sredstava da pokrije njene medicinske troškove.

"Dok sam ja bila nesposobna za rad, gomilali su se medicinske troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno leteo, trošio hiljade dolara po banjama, draguljarnicama, kupovao brendove poput Gučija i trošio novac na letove svoje 'agentkinja', dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava kojima bi me izdržavao", tvrdi.

Dodala je i da je Isvarienkova agentkinja Kolier Grim takođe s njim u ljubavnoj vezi.

"Iako su Kurtovi prihodi znatno veći od mojih, on nije izvršio nikakva plaćanja povodom izdržavanja supružnika i nije platio nikakve doprinose mojim advokatima ili otplatio računovodstvene usluge", rekla je i dodala da smatra da njen bivši suprug odlaže nagodbu u nadi da ona neće preživeti brakorazvodnu parnicu. 

Godinama se bori s rakom 

Podsećamo, glumica je nedavno u svom podkastu “Let's Be Clear” izjavila da se "priprema za odlazak". Zvezda “Beverly Hillsa” se već godinama bori s uznapredovalim rakom dojke. Otkrila je da se rešava svojih stvari kako bi svojoj mami Rouz olakšala situaciju.

"Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. Budući da će joj biti tako teško, želim da joj olakšam neke stvari. Ne želim da zatekne hrpu stvari kojima mora da se bavi. Ne želim da ima četiri skladišne jedinice pune nameštaja", objasnila je Doerti.

Zato je već sad počela da pregleda sve svoje stvari s planom da ih donira ili proda ako je reč o antikvitetima koje je godinama skupljala. Nedavno je otišla na jug u svoj dom u Tenesiju kako bi spakovala stvari nakon što je odlučila da odustane od svog sna o životu na tom imanju i udomljavanju konja. Objasnila je da joj rešavanje imovine i stvari pomaže da "iza sebe ostavi čistiju i lakšu tranziciju za porodicu".

Povezane vesti