Mnogi su primetili da ime jedne glumice iz glavne postavke nije ni pomenula što je pokrenulo glasine da njih dve ne razgovaraju, kako se pričalo i ranije.

"Stalno razgovaram sa Felisti Hafman, dosta razgovaram sa Maršom Kros, a najviše sam u kontaktu sa Rikardom Antonijom Čavirom i Džesijem Metkalfom", rekla je Eva Longorija Baston za Daily mail.

Podsetimo, Eva je igrajući Gabrijelu Solis, činila čuvenu četvorku, uz Felisiti (Linet Skavo), Maršu (Bri van de Kamp) i Teri Hačer (Suzan Majer). Pored Teri, nije pomenula ni Nikolet Šeridan (Idi Brit), ali je to privuklo manje pažnje što zbog navodnih sukoba iz prošlosti što zbog činjenice da sa Nikolet nije provodila toliko vremena na snimanju, kao sa Hačer.

Eva je otkrila da je sjajnim odnosima i sa mužem i sa ljubavnikom sa malih ekrana, odnosnos sa Karlosom Solisom i Polom Roulandom.

Izbor je za Page six rekao da nema zle krvi između Longorije, Hačer i Šeridan.

"Ona je jednostavno u kontaktu sa Felisiti i Maršom", dodaje se.

Eva je 2019. rekla da ju je uznemiravao neimenovani kolega/koleginica. A 2018. je na pitanje o koleginicama iz "Očajnih domaćica", odgovorila: "Marša, Felisiti i ja samo u jako dobrim odnosima".Na pitanje voditelja Džimija Kimela da li su sve u dobrim odnosima, dodala je: "Nismo, ali 99 odsto nas jeste".

Šuškalo se da je teško radiit sa Teri Hačer. Autor serije Mark Čeri izjavio je 2019. da je "nemoguće" slagati se sa neimenovanom ženom iz serije koja pokazuje "probleme u ponašanju".

"Felisiti je i dalje insistirala na tome da kaže "dobro jutro" toj glumici, iako je znala da neće dobiti odgovor. Saznao sam za to i pitao je, nasmejala se i rekla: "Samo zato što je ta žena odlučila da bude nepristojna, ne znači da može da me spreči da budem pristojna".

I tada se sumnjalo da se radilo o Teri o kojoj je scenaristkinja prve sezone serije Pati Lin rekla: "Scenaristima nije zabranjen pristup setu, ali mi nismo baš bili dobrodošli. Obično bismo videli jedino glumce za stolom kako čitaju, mi smo sedeli pozadi i pokušavali da ne uspostavimo kontakt očima sa Teri Hačer".