Među potresnim pričama koje su u prethodnim mesecima objavljene na Prvoj televiziji, istakla se ispovest Tine Biloglav, čije suprug Marko Babić preminuo u 31. godini od raka kostiju. Saznavši za dijagnozu, dve godine svoje misli delio je sa desetinama hiljada ljudi putem Instagrama, a vodio je i dnevnik koji je pretočen u najčitaniju knjigu u Hrvatskoj. O čemu je razmišljao čovek koji zna koliko mu je još ostalo vremena do kraja života, a o čemu njegovi najmiliji, u studiju Jutra govorila je upravo Markova supruga, Tina Biloglav.

Nakon prisećanja na njeno gostovanje na Prvoj, Tina se sada uključila u program

- Da sam ja u trenutku kad je Marko umro legla u krevet, postala negativna, žalila sebe, onda je rak uzao dve osobe. Ako ja nastavim da živim kako je on hteo, ako nastavim da se trudim da ispunjavam njegove snove, onda je zapravo rak njega uzao samo fizički, ali mi smo i dalje to, mi smo pobednici, rekla je Tina, a onda ispričala i jedan neverovatan podatak!

SUZE SAME TEKU! Marko je umro od raka u 31. godini - kroz dnevnik otkrio o čemu razmišlja čovek koji zna koliko mu je ostalo do kraja života? (VIDEO)

- Zadnji put kad sam bila tu kod tebe, ono što nismo spomenuli je da ja tu knjigu tada nisam pročitala. Ja sam više puta probala, ali nisam uspela. Pre nedelju dana me je uhvatila snaga i zapravo sam tek pre nedelju dana pročitala prvi put knjigu od početka do kraja. I jako me izmotivisala. Njegov san je bio da knjiga postane bestseler u celom svijetu, on je bio megaloman po tom pitanju. Tako da sam šaljem mejlove agentima po ceo dan. Nadam se da za par mjeseci ćemo imati tu vest.