Nakon što je nedavno osvanula vest da je slavna glumica, koju mnogi najviše pamte po kultnim ulogama u serijama "Beverli Hils" i "Čari", preminula nakon devetogodišnje borbe sa rakom dojke, brojni fanovi se i dalje opraštaju od nje.

I mnoge kolege, doduše, ali su mnogi razočarano primetili da se od 'sestara Halivel' samo jedna javno oprostila od velike Šenon.

Kolege iz "Beverli Hilsa" na svojim Insatgram profilima izrazili su nesalomivu tugu zbog smrti voljene Šenon Doerti.

Džejson Prisli, Tori Speling, Brajan Ostin Grin poslednje zbogom svojoj koleginici izrekli su javno - uz srcu drage fotografije i i reči koje su došle iz srca.

Ipak, od onih koji su slavu uz Šenon stekli u "Čarima" - ni traga, ni glasa.

Foto: Profimedia

Holi Mari Kombs i Alisa Milano, koje su u čuvenoj seriji igrale njene sestre Pajper i Fibi, ostale su neme, barem kada su društvene mreže u pitanju, dok je Rouz Mekgovan, polusestra Pejdž, koja se na setu nikada nije ni srela sa Šenon, jedina obratila na Instagramu potresnim rečima.

"Imala je srce lava"

"Imala je srce lava. Strast prema poslu se često pogrešno označava kao nevolja. Šenon je bila strast. Upoznala sam je 90-ih i bila sam zadivljena. Bliže je upoznati kasnije u životu bio je prelep poklon. Ova žena se borila za život. Šenon je znala da bude zvezda jer je to bila od detinjstva. Njena poslovna etika bila je inspirativna do kraja. Velika ljubav prema režiji, glumi, Holi, njenim prijateljima, njenim roditeljima, psu i njenim voljenim obožavaocima bila je legendarna. Naši životi su bili isprepleteni na jedinstven način. Smejali smo se mračnim silama koje su htele da mrzimo jedna drugu - umesto toga smo izabrali ljubav i poštovanje. 'Zlobnik' mekog srca kakav se retko rađa. Snaga koja će zauvek živeti u srcima. Neka je anđeli i Bog nose u sveto carstvo gde je zdrava, mlada i divlja zauvek. Počivaj, sada, ratnice, nikada te nećemo zaboraviti, draga sestro", napisala je Rouz u emotivnoj objavi, koju je upriličila fotografija Šenon sa dragim ljudima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan)

Rouz Mekgovan došla je, inače, u seriju "Čari" nakon što je Šenon dobila otkaz zbog netrpeljivosti sa koleginiciom Alisom Milano, koja je glumila njenu najmlađu sestru Fibi.

Ostala je upamćena kao lepotica 'porculanskog lica', koja je često volela da eksperimentiše sa bojom kose, a kojoj je svaka stajala savršeno i zanosno. Pojavila se kao crnka, a onda oduševljavala i kao crvenokosa i platinasto plava.

Foto: Profimedia

Ipak, kao i većina holivudskih glumica nije mogla da odeli estetskoj hirurgiji. Nažalost, kao što to u njenom slučaju obično biva - nije imala meru i često je bila autodestruktivna, pa je tako i svoju vanremensku prironu lepotu unizila lošim zahvatima.

Pravdala se svojevremeno Rouz da je doživela 'ozbiljne posekotine' i da su intervencije na njenom licu bile 'iz moranja', a ne 'dobre volje'. U tom periodu je i dugu kosu ošilala gotovo 'na ćelavo' i takva frizura joj je postala svojevrsni zaštitni znak, pa je tek ponekad malo pusti da poraste, ali ne dalje od 'muškog stila'.

Inače, poznata je i kao buntovnik, ali i kao neko ko nema 'dlake na jeziku', pa je 2017. tužila Harvija Vajnstina, jednog od najistaknutijih holivudskih producenata, za silovanje davne 1997. godine, kada je bila na početku karijere, a potom je javno istupila priznavši da su on i njegovi saradnici 'pokušali da je ućutkaju' kada su saznali da će izdati knjigu u kojoj će otkriti sve detalje.

Foto: Profimedia

Ova 50-godišnja glumica poslednjih meseci sa Holi Mari Kombs i Šenon Doerti družila se sa fanovima serije "Čari" širom sveta i govorila o dešavanjima iza kulisa kultnog TV projekta, a pre nekoliko godina je Alisu Milanu nazvala 'lažovom i zlom osobom', pa ne čudi što je popularna glumica bila izostavljena iz zajedničkih panela, ako uzmemo u obzir da se samo sa Holi nije zamerila.

Povezane vesti