Milica je stigla u momentu kada su mladenci imali prvi ples i odmah je mladencima zapevala njihovu omiljenu pesmu, a obradovala ih je i poklonom. Sa Katarinom i Milanom Malinić razgovarala je reporterka Prve, koji su pred našim kamerama otkrili kako je došlo do toga da ona bude gost na njihovom venčanju.

-  Bili smo na više Miličinih nastupa ovde u okruženju Aleksinca, u Sokobanji, u Nišu, u Leskovcu i odlučili smo se da idemo i na njen nastup u areni u Beogradu. Nakon toga smo išli na Meet & Greet sa Milicom, gde je ona razgovarala sa nama i govorili smo o našem životu. Rekli smo da smo vereni i da ćemo poslati pozivnicu za svadbu iz šale. Međutim, ona je rekla da će možda i da dođe. I tako nam je pala ta ideja na pamet i nastavili smo sa njenim realizacijom kasnije - rekla je Katarina, a Milan se nadovezao:

- Kada nekog slušate čitavog života od detinjstva. Prelep je doživljaj da takav dan, neko tako lepo uveliča i napravi prelepu atmosferu. To čak ni rečima ne može da se opiše koliko mora da se doživi. I stvarno je to bilo nešto za pamćenje, nešto što ćemo sigurno da pamtimo ceo život - rekao je Milan, a šta im je Milica Pavlović poklonila, kao i šta su još rekli, saznajte u videu u nastavku teksta.

Povezane vesti