Divan i hrabar 13-godišnji Viktor je od dugotrajne temperature, čiji uzrok lekari nisu umeli da prepoznaju, zadobio dijagnozu malignog tumora.

U "Jutru" Prve televizije javila se njegova mama Andrea Miletić, koja je pričala o zdravstvenom stanju svog sina.

Viktor se trenutno sa mamom nalazi na Institutu za majku i dete u Beogradu, na odeljenju hirurgije gde je imao operaciju vađenja koštane srži i dva zahvata - biopsiju i citoskopiju, čije rezultate čekaju.

Primarni tumor je na karlici i prilično je veliki, kako objašnjava njegova mama, a zatim je, kako govore rezultati skenera, tumor metastazirao na limfne čvorove i pluća.

"Kod lekara smo došli zbog febrilnost, koja je tretirana antibioticima. I posle terapije, oni nisu delovali, pa su lekari mislili da je reč o artritisu. On je dva dana pred odlazak u bolnicu igrao fudbal, košarku... Apsolutno zdravo i normalno dete", govori mama Andrea.

"Sad sam malo bolje, ali stomak ume da boli. Žao mi je, ne mogu da vidim svoju porodicu. Boli me stomak. Ne znam šta drugo da kažem", rekao je Viktor iz bolnice.

Pored svega, Viktor je rođen sa cerebralnom paralizom sa kojom se borio u detinjstvu i zato je u humanitarnoj fondaciji "Budi human" stari korisnik pod brojem 60 i svi ljudi velikog srca koji žele da pomognu Viktoru da se izleči mogu da pošalju SMS na broj 3030!

POŠALJITE SMS 60 NA 3030 i pomozite Viktoru da ozdravi i ima srećno detinjstvo!

Povezane vesti