Postoji ona izreka da život piše drame, a život dizajnerke Džulije Hart je bio poprilično buran.

U toku gostovanja na podkastu "Not Skinny but Not Fat" dizajnerka je otkrila šokantne stvari iz svog života.

- Želiš li da čuješ nešto ludo? Dojila sam svog brata! Moja majka mi je rekla: 'Već dojiš svoju ćerku, uzmu i njega', i tako sam na kraju dojila brata i ćerku. E, to je ludo - rekla je dizajnerka Džulija Hart (52).

Brat kog je dojila dizajnerka je 23 godine mlađi od nje, zove se Šlomo (29) i samo nekoliko meseci je mlađi od njene ćerke Batševa koja sada ima 30 godina. Džulija je bila članica ultra-ortodoksne jevrejske verske zajednice Haredi u Njujorku, koja se protivi modernim praksama i vrednostima. Na kraju je napustila zajednicu 2013. kada je imala 42 godine.

Uporedila je svoj nekadašnji život sa praksom "dojilja" koja je iščezla u 20. veku, a pod kojom se podrazumevalo angažovanje žene da doji tuđe dete, piše Daily mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Haart (@juliahaart)

Dizajnerka sebe zove putnikom kroz vreme, jer je poređenje njenog starog života i ovog današnjeg, kao prelazak u drugu vremensku dimenziju. Kada ju je autorka podkasta pitala kada je počela da preispituje svoje stavove, rekla je da je "živela u tišini":

Veliki uticaj na nju imala je njena ćerka Mirjam (23) koja je priznala da je bisek*ualka.

- Kada je ona počela da preispituje sebe, shvatila sam da nisam jedina, da nije greška u meni, već u sistemu - poručila je.

Džulija koja je bila izvršna direktorka Elite Model Management, ispričala je da je 19 godina bila u braku sa "tužnim čovekom" Josefom Hendlerom, u ugovorenom braku. Sa njim ima i sinove Šloma (27) i Arona (15). Bivšeg muža je opisala i kao ljubaznog muškarca, i znatno bolju osobu od njenog drugog bivšeg muža za koga se udala 2020. godine.

- Muškarac za kog sam bila prisiljena da se udam je mnogo bolji čovek od onoga koga sam ja odabrala, zamislite to - rekla je, a piše Page six.

Povezane vesti