Anđela je pevanjem počela da se bavi još kao mala, u školskom horu koji danas ponosno nosi njeno ime Anđelčići.

- Najviše volim duhovnu muziku, a pored toga i etno. Duhovna muzika me najviše ispunjava - rekla je ona i dodala da planira da upiše teološki fakultet.

Anđelini roditelji osim socijalne pomoći drugih primanja nemaju. Fabrike nema u ovom delu naše južne pokrajine, a posla nema ni u srpskim ni u prištinskim institucijama, dok privatnici traže mlađe radnike. Njena otac pokušava da se snađe.

- Radim neke naše stare predmete, da ih ne zovemo tako. Koklice, tronoške, stolice, stolove, klupe... To sam počeo pre par godina, čisto imao sam malo više vremena dok nisam bio zdrav. I onda sam krenuo sa drvetom, nešto sam osetio u sebi da mogu i od toga nešto da radim - rekao je Srđan Dogandžić, koji je priznao da proizvode koje napravi prodaje po povoljnim cenama, a da od tog novca izdržava porodicu.

- Dajem povoljne cene da bismo imali za osnovne namenice, supruga, deca i ja, ali i za ostale dažbine, struja, voda, sve što se plaća. A teško je veoma - dodao je Srđan, kojem je posebno teško jer ga je zdravlje popustilo. 

Priču o porodici Dogančić sa Kosova i Metohije u celosti pogledajte u videu u nastavku teksta.

Povezane vesti