Baka Droniak, rođena je 18. marta 1930. u Sjedinjenim Američkim Državama, a njeno pravo ime je Lilijan Droniak. Ukoliko ste mislili da je sasvim slučajno postala popularna, prevarili ste se. Njen unuk je zapravo veoma popularan kreator sadržaja, Kevin Droniak, a Lilijan se prvi put pojavila u njegovom video snimku na Jutjubu 2012. godine, pod nazivom "Vožnja automobilom sa mojom ludom bakom".

Baka ima i Instagram i udruženi kanal sa svojim unukom na Jutjubu, ali najveću publiku ima na TikTok-u i to 14.2 miliona pratioca. 

Snimak koji spada u njene najpopularnije, definitivno je onaj u kojem objašnjava svoja tri jednostavna pravila, koja želi da se sprovedu na njenoj sahrani.

1. Plačite, ali ne mnogo, ne pravite budalu od sebe.

2. Berta nije pozvana, nemojte je pustiti unutra.

3. Bolje bi vam bilo da se napijete posle, uzmite šot za mene.

Tu je i snimak u kojem objašnjava da nema dečka, ali da bi mogla da ih ima i 4-5, da to želi. Ipak, ona ne voli da se socijalizuje.

Ipak, to je bilo pre nekoliko godina, a sudeći prema novim snimcima, baka sada ima dečka.

Njoj je preminuo suprug, ali je to ne sprečava da se priseća njihove godišnjice i uživa u zajedničkim fotografijama. Pored toga, ona u svojim snimcima pokazuje kako se sprema kada ide kod doktora, koje probleme je imala sa cimerkom u bolnici i razne druge stvari. 

Pogledajte i sami:

@grandma_droniak

here are photos from my wedding in 1953. may john slay in peace ♬ original sound - grandma_droniak

Povezane vesti