Bruk Šilds je u legendarnoj seriji igrala Eriku, neobičnu obožavateljku Džoija Tribijanija (Met Leblenk) koja je umislila da je on zapravo dr Drejk Ramorej iz američke sapunice „Dani naših života“.

Šilds je za potrebe snimanja lizala Leblenkove prste, što je razbesnelo njenog supruga.

„Rekao mi je da sam ga napravila budalom, seo je u automobil i odvezao se čak do Vegasa. Tamo je u napadu besa porazbijao sve svoje teniske trofeje“, otkrila je glumica u svojim memoarima iz 2014. godine.

Eksplozivno ponašanje bivšeg muža holivudske zvezde zapravo je bilo posledica konzumiranja „kristal meta“, sintetičke droge koja stvara akutnu depresiju, psihotične napade i trajno oštećuje mozak, o čemu je Agasi pisao u svojoj autobiografiji „Open“.

U nedavnom intervjuu za „New Yorker“ Šilds se ponovo osvrnula na bračne nevolje koje je doživela dok je snimala „Prijatelje“.

„Andre je bio u publici i podržavao me. U jednom trenutku je izleteo iz studija i rekao: Svi mi se rugaju, napravila si budalu od mene!“.

Foto: Profimedia

Bruk Šilds i Andre Agasi 14 godina nisu u kontaktu

Uprkos tome što se negativno odrazila na njen brak sa Agasijem, sporna scena pomogla je glumici da dobije ulogu u sitkomu „Suddenly Susan“, koji se emitovao od 1996. do 2000. godine. Ipak, sreća na poslovnom planu bila je u senci nepodnošljivog ponašanja njenog muža.

Nepoznate detalje turbulentnog braka sa Agasijem holivudska zvezda otkriva i u svom dokumentarcu „Pretty Baby“. Govoreći o projektu, Šilds je nedavno za „People“ priznala da sa bivšim mužem punih 14 godina nije imala nikakav kontakt. Ipak, na jednom mu je zahvalna – što joj je pomogao da se odvoji od svoje surove majke i menadžerke Teri Šilds, koja je preminula 2012. godine.

Uprkos problemima na privatnom planu, Bruk Šilds smatra da ju je uloga u seriji „Prijatelji“ afirmisala.

Povezane vesti