Kenan Imirizaloglu, jedan je od najpoznatijih turskih glumaca koje je domaća javnost imala priliku da upozna u seriji "Ezel".

Od kada je glumio u toj seriji prošlo je već 13 godina, a mnogi se još sećaju ovog markatnog glumca. Kenan je glumio u brojnim serijama nakon Ezela, a poslednju ulogu ostvario je 2018. godine. Godine 2016. oženio je glumicu Sinem Kobal, a tada je odlučio da se povuče iz sveta glume.

Paru se 2020. godine rodila prva ćerka Lalin, a dve godine kasnije rodila se i Lejla, njihova druga ćerkica. 

''Od tog dana sam srećniji. Roditeljstvo se jednostavno ne može opisati rečima. Ne postoje reči kojima se to može opisati, jednostavno to morate doživeti. Otkako se rodila Lalin, za nas je započeo novi život. Čini mi se kao da se nalazim na početku novog, lepog putovanja'', izjavio je glumac jednom prilikom za turske medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

Kenan i Sinem ne vole da dele detalje iz privatnog života, a žive povučeno i fokusirani su na porodicu. Svejedno, glumčeva supruga se ponekad pohvali fotografijama sa 49-godišnjim suprugom. 

Upoznali su se 2015 i odmah zaljubili. U to vreme bili su zajedno na setu serije, a Sinem je bila u vezi sa poznatim fudbalerom.

Mnogi su mislili da ljubav neće potrajati zbog razlike u godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

Pre glume, Kenan je uspešno gradio i karijeru manekena. Davne 1997. odneo je pobedu na takmičenju za "Najboljeg modela Turske", a nakon toga je osvojio i titulu najboljeg modela sveta! On je prvi Turčin sa ovakvim priznanjem!

Povezane vesti