Slavna plavuša bila je predmet snova i žena i muškaraca, koji su podjednako maštali o njoj, a tome su pored njenog izgleda doprinele i uloge u kojima je glumila.

Deniz Ričards je od 2002. do 2006. bila u braku sa glumcem Čarlijem Šinom sa kojim ima ćerke Semi (20) i Lolu (18), dok je sina usvojila 2011. godine. Od 2018. je u braku s Aronom Fajpersom.

Glumica je nedavno otkrila kako ćerkama i dalje brani da pogledaju film "Divlja igra", u kojem ona ima vruću scenu sa kolegicom Niv Kembel i koji je snimljen pre 26 godina.

"Nisam im nikada dopustila da to gledaju. Jednom su mi spomenule taj film i bila sam u šoku da uopšte znaju za njega. Svesna sam toga da moje ćerke odrastaju i da će možda videti tu scenu. Rekla sam im da bih jako cenila da to ipak ne pogledaju, bar ne sad", otkrila je jednom prilikom glumica i dodala da se same uloge ne stidi.

"I meni bi bilo neprijatno da gledam svoje roditelje u lascivnim scenama", priznala je plavokosa Deniz, koja je u kući instalirala i kamere kako bi ćerke uhvatila ako se iskradaju iz kuće bez njenog znanja i rade nešto što im nije dopušteno.

Povezane vesti