Međutim, ovaj čovek doslovno izgleda kao Noletov brat blizanac i tolika podudarnost u crtama lica je jednostavno neverovatna.

Dvojnik Novaka Đokovića, koji svoju sličnost sa najboljim teniserom u istoriji nikad nije potencirao, jeste američki pozorišni i televizijski režiser i producent Majkl Engler. Kako je stariji od proslavljenog sportiste, u njegovom liku doslovno možemo da vidimo kako će Nole izgledati za koju godinu.

Na društvenim mrežama fotografije američkog režisera postale su vrlo viralne, pa mnogi moraju da naznače da "nije veštačka inteligencija, niti Novak iz budućnosti", već Majkl Engler, kao i da njih dvojica liče više nego što Đoković i njegova braća Marko i Đorđe.

Foto: Profimedia

Engler je, inače, vrlo uspešan u svom poslu, iako ne toliko medijski ekponiran. Režirao je predstave na Brodveju, a onda je dobio priliku da zagazi dublje u šoubiznis kada je prihvatio ponudu da radi na poznatoj seriji "Seks i grad", za koju je dobio Emi nominaciju. Takođe je režirao 11 epizoda serije "30 Rock".

Prepoznatljiv je i po filmu "Dauntonska opatija", koji je rađen po istoimenoj britanskoj istorijskoj seriji, a ovaj projekat je za njega predstavljao ostvarenje o kom je maštao.

S obzirom na to da je Engler Amerikanac, a da je film engleski, radio je posvećeno sa istoričarima koji su mu objašnjavali društvenu hijearhiju, običaje i navike u Engleskoj početkom 20-ih godina prošlog veka, koje je trebalo da dočara na ekranu,.

Bio je tri puta nominovan za nagradu Emi, a trenutno je izvršni producent i direktor za HBO-ovo Pozlaćeno doba.

Majkl Engler je od 2014. u braku sa agentom za nekretnine Stivenom Samserom.

Povezane vesti