Zajedno sa njim, posetili smo fudbalski teren u selu Donja Vrbava, gde je Đorđe napravio svoje prve "fudbalske korake". Danas se nalazi baš tu, i ne planira da napušta svoj zavičaj, koji neizmerno voli.

"Selo je moja druga najveća ljubav. Imao sam plan da se vratim na selo i da tu provedem ostatak života", rekao je Đorđe.

Iako je završio svoju profesionalnu fudbalsku karijeru, Đorđe je ipak ostao u svetu sporta, kao neko ko će uvek podržavati fudbal!

Pomoći će FK "Donja Vrbava" koliko god bude mogao, a pred kamerama Prve televizije je pokazao zašto se zapravo vratio u svoj zavičaj.

Svaki slobodan trenutak kada je imao u Norveškoj, provodio je tako što je dolazio u svoje selo i, kako i sam ističe, to je bio "jedan dobar uvod za ono čime se danas bavi".

"Nisam mogao da se bavim fudbalom ceo život, tako da je došao trenutak kada je prestao i odlučio da svoju karijeru nastavim ovde, na selu. Dobar primer je Nikola Jokić, koji je jedan od najboljih košarkaša na svetu, trudi se da slobodan trenutak provede u Somboru i da bude sa svojim konjima", ističe bivši fudbaler.

Povezane vesti