Iako film sadrži mnoge provokativne scene, ta jedna je bila previše kontroverzna čak i za samog reditelja, koji je odlučio da je iseče i ne koristi.

Poznata glumica, koja je nedavno proslavila 54. rođendan i koja uživa u samačkom životu, tokom svoje duge i bogate karijere snimila je brojne nepristojne i intimne scene, kao što su one u filmovima "Napokon Polly", "S njim i na kraj sveta" i "Dobra devojka", ali daleko najgorom scenom koju je ikada snimila smatra scenu iz filma "Kako se rešiti šefa 2", koja nikada nije prikazana.

U tom filmu Dženifer tumači lik se*sualno agresivne stomatološkinje - doktorice Julije Haris, koja kao panseksualna nimfomanka uživa u manipulaciji i uznemiravanju svog asistenta Dalea (Čarli Dej). Među mnogim nepristojnim scenama, našla se i ona u kojoj je Dale u komi, a Julia odlučuje da iskoristi priliku za malo "akcije".

Kako je Dženifer sama priznala, scena odnosa u kojem nema obostranog pristanka, već njen lik koristi trenutak užasne situacije, za nju je bila previše i smatra da prelazi mnoge granice. Njeno mišljenje delili su i ostali članovi ekipe koji su odlučili da tu scenu izbace i nikada ne prikažu.

Osim što Dženifer veruje da bi scena bila mnogima neprijatna za gledanje, priznala je i da joj je snimanje bilo podjednako mučno, a uz to i fizički veoma zahtevno.

"Lik Čarlija Deja je u komi, a ja ga iskorišćavam. Bilo je zastrašujuće snimati to jer obično imaš nekoga ko ti pruža podršku, ali on je samo ležao tamo u komi, a ja sam morala da se okrećem napred, ovamo, onamo, potpuno sama...", otkrila je u intervjuu kod Konana O'Brajena.

Iako scena nije završila u filmu, Dženifer se našalila da se verovatno može naći među specijalnim dodacima na DVD-u.

Povezane vesti