U jednom kratkom dokumentarcu, dve žene su podelile svoje priče o tome kako su se dopisivale sa zatvorenicima, sa kojima su na kraju ostvarile i ljubavnu vezu. 

I dok se Kloe na kraju i udala za njega, pa sada čeka vizu, kako bi se preselila u Ameriku i živela sa svojim suprugom, Sem je imala sasvim drugačije iskustvo. 

Kako je rekla Sem, Džeka je upoznala preko prijatelja.

- Bio je iz druge zemlje i našao se u zatvoru. Bio je tamo zbog uvoza velike količine droge. Džek je bio Bredov cimer iz ćelije i Bred mi je pričao o Džeku, kako je bio sam. Ja i drugarice s posla smo rešile da mu pošaljemo pismo. Bio je ravnopravni član bajkerskog kluba, mogao je da uđe u bilo koji klub. Mi bismo bile najzaštićenije devojke u Sidneju i pretpostavljam da je svačiji život bio dosadan u odnosu na ovaj fiktivni - ispričala je Sem, dodajući kako joj je Džek pisao da će je uvek držati za ruku, kada izađe napolje. 

- Stalno je govorio "ne želim više da budem loš". Mrzeo je nasilje nad ženama.

Prvi put ga je upoznala, kada je izašao napolje, a iako joj se nije odmah fizički dopao, bilo joj je lepo taj dan. Međutim, Džek je odmah nestao na neko vreme, sve dok mu nije zatrebao novac. 

Ponovo se pojavio, ali je priča otišla u zabrinjavajućem pravcu. Uzeo joj je auto, pretio da će ga zapaliti ukoliko ona pokuša da ga vrati, plaćala mu je kiriju, a on je pretio da će ubiti nju i njene bližnje, ukoliko ga prijavi policiji. Pored pretnji, bio je i fizički nasilan prema njoj, pa se ipak odlučila da ga prijavi.

Sem je zahvalna policiji što su reagovali kako treba, jer je Džek bio ozbiljan kriminalac. 

Obe priče pogledajte u snimku:

Povezane vesti