Popularni Džejms Bond, Danijel Krejg, u ljubavi sa Rejčel Vajs je godinama, a ovaj par nikada nije želeo preterano da priča o svojoj privatnosti. Ipak, u poslednje vreme se često pojavljuju zajedno, pa su tako na proteklom Festivalu u Veneciji privukli mnogo pažnje.

Oni su se upoznali 1992. godine i najpre bili jako dobri prijatelji jer je Krejg tada već bio u braku.

S druge strane, Rejčel je sve do 2010. godine bila u braku sa Darenom Aronofskim, sa kojim je dobila i sina 2006. godine.

I tek tako, iznenada, 2011. godine smo saznali da su se Danijel i Rejčel venčali. Venčanje su napravili u Njujorku, daleko od svih, intimnoj ceremoniji su prisustvovala samo njihova deca, a svoj budući život su i nastavili na taj način.

Rejčel je tada bila i trudna, pa su mnogi bili iznenađeni jer je u tom trenutku imala 48 godina.

"Mislila sam da se nikad neću udati, to je činjenica. Nikad nisam imala takve ambicije, zapravo je bilo suprotno. Nisam mogla da se povežem ni s romantičnim komedijama u kojima je poenta priče brak. Ali onda se to, srećom, jednostavno dogodilo u zrelijem trenutku mog života", rekla je Rejčel jednom prilikom.

Njihova ljubav traje i danas, a kako je i sama Rejčel jednom istakla, njihova veza nije ni po čemu posebna, samo su oni stalno pod lupom javnosti.

Povezane vesti