Jankulesku je otkrila da joj je taj potez "potpuno promenio život na bolje".

Rumunka, koja živi u Kalgariju u Kanadi, učestvovala je u brzom klizanju na 500 metara na Zimskim olimpijskim igrama 2018. u Pjongčangu. Od tada je promenila sport i počela da se bavi biciklizmom, kako bi se pripremila za drugi nastup na Olimpijadi, piše Dejli Mejl.

Međutim, njen novi fokus sada je, čini se, prodaja fotografija na OnlyFans-u, gde naplaćuje mesečnu pretplatu od 20 dolara (15,30 funti), dok istovremeno balansira karijeru na platformi sa dugoročnim ciljem da osvoji medalju u Los Anđelesu 2028.

Na Instagramu, gde takođe objavljuje provokativne fotografije za svojih 320.000 pratilaca, napisala je: "Zašto OnlyFans? Mislila sam da je prikladno ponovo podeliti ovu objavu jer me to često pitaju. Počnimo s nekim negativnim aspektima. Činjenica je da će vam svet uvek suditi, bez obzira na to šta radite. Srećom, saznala sam u vrlo mladom uzrastu da ću uvek raditi stvari na svoj način."

Jankulesku je insistirala da umesto da ometa njene nove sportske ambicije, njen put na OnlyFans-u zapravo olakšava postizanje tih ciljeva.

"2021. godine sam odlučila da otvorim ovaj nalog jer sam često dobijala mnogo 'lajkova' na fotografijama u bikiniju i ljudi su sugerisali da ih prodajem na ovoj platformi", rekla je i dodala: "Mislila sam da je to najveća šala."

Istakla je da nije želela da bude poznata samo zbog toga.

"Nisam želela da budem viđena kao neko ko je poznat po prodaji 'bikini fotografija', s obzirom na to da sam se toliko trudila kao sportista, radila na svom obrazovanju, govorim više jezika i zaista volim sliku o sebi koju sam stvorila i koju poštujem", istakla je sportistkinja.

Međutim, ističe da joj je OnlyFans doneo mnogo dobih stvari.

"Moj život se potpuno promenio na bolje nakon prvog meseca. Sada uživam u treniranju punim radnim vremenom, mogu da priuštim opremu koja mi je potrebna, svoje omiljene bicikle, štedim za druge ciljeve u životu i mogu da uživam na način na koji ne moram da žrtvujem svoj sportski život kako bih imala tri honorarna posla kao što sam ranije radila dok sam jurila svoje olimpijske snove", istakla je.

Povezane vesti