Njeni roditelji Marija i Danijel pokušavaju da prikupe novac za lečenje u Turskoj, a tim povodom smo i u „Jutru“ pozvali sve ljude velikog srca da se priključe humanitarnoj akciji kako bi mala Nina što pre ozdravila!

Slanjem SMS poruke 1019 na broj 3030 možemo pomoći u prikupljanju novca za Ninino lečenje, a u „Jutru“ su se uključili i roditelji Marija i Danijel i objasnili kako se devojčica sada oseća.

"Nadam se da ćemo za nekoliko dana konačno biti u Turskoj, jer se bližimo kraju prikupljanja novca. Nina je trenutno dobro, u momentima kada se menja vreme, zaboli je glava, jer to je specifično za bolest koju ima i njen progresivni tumor“, govori mama Marija.

Roditelji su organizovali i bazar, kako bi i na taj način prikupili novac, budući da će im biti potreban nakon povratka sa operacije zbog dvomesečnih kontrola.

Humanitarni bazar je planiran za subotu i nedelju, 12. i 13. oktobar, ispred platoa Filozofskog fakulteta kod Delijske česme, i svi zainteresovani mogu da dođu u periodu od 10h do 20h.

Nina pije lek, koji joj pomaže u lečenju i on košta oko 1.500 evra i roditelji ga plaćaju pomoću fondacije "Budi human".

Povezane vesti