Prvo dete dečak, druga trudnoća – bliznakinje. Treća trudnoća – "Držite me, onesvestiću se". To je rekao jedan tata nakon što je ginekolog njemu i njegovoj surpuzi saopštio da čekaju trojke.

Početkom oktobra ove godine na svet su došli Milutin, Bogdana i Radmila, a kod kuće ih čekaju prvenac Dušan i bliznakinje Anđelija i Stefanija.

Ovoga "Jutra" razgovarali smo sa mamom šestoro dece, Jelenom Krnić, koja se putem Vajbera uključila iz vojvođanskog sela Konak u naš program.

"Ovo je zaista čudo. Mi nismo očekivali, ali desilo se i zbog toga smo presrećni. Na kraju se tata nije onesvestio, srećom, ali je sreća bila nemerljiva", govori mama Jelena.

Novorođena deca se trenutno nalaze na Institutu za neonatologiju u Beogradu, ukinuta im je antibiotska terapija i roditelji čekaju da deca napreduju do 2.5 kilograma kako bi ih lekari pustili kući. 

Jelena i suprug Miloš su želeli četvrto dete, a zapravo su dobili još troje.

"Ja sam silno želela to četvrto dete. Pred Novu godinu 2023. godine, imala sam spontani pobačaj. Već u februaru sam ponovo ostala u drugom stanju, a u martu kada sam otišla na pregled, doktor nam je odmah rekao da su trojke u pitanju. Tata je tada onako burno reagovao, ali smo presrećni“.

I Jelena i Miloš u svojim familijama imaju primere blizanaca, ali su po trojkama jedinstveni.

Jeleninu priču detaljnije poslušajte u nastavku:

Povezane vesti