Jedna od najuticajnaijih javnih ličnosti današnjice nastavlja sa proifesionalnim uspesima nakon što je glumom počela da se bavi u detinjstvu da bi vremenom postala i uspešna producentkinja, čemu svedoči serija "Ubistva u zgradi" gde je spojila ta dva svoja talenta.

Selena Gomez je ove godine, u 32-oj, postala milijarderka, a tek se očekuje njen najveći poslovni uspon.

Selena Gomez predstavila se javnosti u raskošnoj crvenoj haljini, sa šik mašnom oko struka pa i u još jednom crvenom modelu, što je odjeknulo na društvenim mrežama. Slike će možda izazvati komentare da ni ona nije imuna na botoks, kako se sa vremena na vreme može čuti.

A kako vreme odmiče, ona samo proširuje svoju poslovnu imperiju pa je i vlasnica kozmetičkog brenda, ali se zalaže i za borbu za mentalno zdravlje.

"Zahvalna sam na toliko stvari u svom životu, a jedna od stvari zbog koje sam najzahvalnija je posao koji smo uspeli da uradimo sa Rare Impact Fund preko Rare beauty. Zbog vas smo uspeli da podignemo svest, povećamo pristup uslugama mentalnog zdravlja za mlade ljude. Ovo je moja prava strast u životu", rekla je.

Selena Gomez počela je karijeru na javnoj sceni sa samo sedam godina glumeći u seriji “Barney and Friends”. Ne zaboravljaju se ni njene uloge u serijama “Wizards of Waverly Place” i "Only Murders in the Building", koja je nagrađena Emijem.

Dobitnica je više muzičkih nagrada, a veoma uspešno vodi kozmetički brend ostala je poduzetnica nakon što je stvorila svoj brend šminke, pomenuti Rare Beauty. Njeno bogatstvo procenjuje se na 1.3 milijarde dolara.

Selena Gomez izborila se sa veoma teškim situacijama. Zbog lupusa je 2017. imala transplantaciju bubrega, borila se sa depresijom i bipolarnim poremećajem, a nedavno je za Vanity fair izjavila:

"Nikada ovo nisam rekla, ali nažalost ne mogu da imam biološku decu. Imam mnogo zdravstvenih problema koji bi ugrozili moj život i život deteta. Odlično se nosim sa tim. Smatram da je sreća što postoje divni ljudi voljni da učestvuju u surogat majčinstvu ili usvajanju, što su za mene velike mogućnosti. Zahvalna sam na alternativama za ljude koji istinski žele da postanu roditelji. Jedna sam od tih osoba. Jedva čekam da vidim kako će taj put izgledati, iako će biti malo drugačiji. Na kraju dana, nije mi važno. Biće moje. Biće moje dete".

Povezane vesti