Peđa Vujić već 17 godina, sa manjim prekidima radi kao avio-mehaničar, a ono što ga posebno oduševljava na poslu su zapravo njegove kolege. 

Pored toga, takođe i peva, a kako otkriva, platu avio-mehaničara može da zaradi za jednu noć pevanja. Ipak, zbog ekipe na poslu, ništa mu ne pada teško. 

- Avio-mehaničar je zapravo izraz za motordžiju, popravljam motore. Ovo ostalo su strukturaši, električari i ostali - kaže Peđa, objašnjavajući da motor ne mora da bude na avionu, već da dolazi kod njih na šleperu, na nosaču, oni ga servisiraju i vraćaju nazad na avion. 

S obzirom na to da avio mehanika i pevanje nemaju baš nešto zajedničko, Peđa otkriva da se u muzičke vode upustio zbog pokojnog oca:

- Nažalost pokojni otac, rano nas je napustio je bio odličan pevač. Onda smo uz njega, mlađi brat i ja počeli da pevušimo. Ja sam više narodnjak, brat je i jedno i drugo, čak i bolje peva od mene.

Koliki je ljubitelj životinja, govori činjenica da ima dva kavkaska ovčara i bernandinca, a od prijatelja sa Kosova je dobio vučicu, koju je nazvao Milica.

Šta je uradio sa Milicom, ali i kako je došlo do saradnje sa pevačem Darkom Lazićem, pogledajte u snimku:

Povezane vesti