Slavni Sting vredno nastavlja sa nastupima, a pred nedavni koncert u Majamiju, napravio je predah u tamošnjem hotelu gde je uslikan na terasi u toples izdanju.

Sting koji ima milione fanova širom sveta, pokazao je kako izgleda golišav u 73. godini. Muzičar je u osmoj deceniji života, i pokazuje da je on jedan od retkih primera kojima godine ne mogu ništa. Ide mu na ruku genetika, a sigurno i predana nega o sebi.

Foto: Profimedia

Muzička legenda primetila je paparace, a na terasi je čak i zasvirao gitaru. Ne može on bez muzike, a ni bez supruge Trudi Stajler i tako 30 godina. Mnogi hvale njihovu ljubav, istrajnost u vezi i posvećenost jedno drugom, ali je njihova ljubavna priča počela na skandalozan način i na štetu njegove bivše supruge.

Foto: Profimedia

Upoznali su se dok je on bio u braku, a ona je bila prijateljica njegove bivše supruge.

"Nismo ponosni zbog te situacije, ali se jednostavno dogodilo", izjavila je ranije Trudi Stajler o tome kako je počela njena veza sa slavnim Stingom.

Kada je upoznao Trudi, Sting koji je veliku pažnju privukao na ovom događaju, bio je u braku sa irskom glumicom Frensis Tomelti, sa kojom se venčao 1976. godine. Trudi i Frensis upoznale su se radeći produkciju za predstavu "Magbet" i postale su prijateljice. Pored toga, bile su i komšinice, do 1982. kada se saznalo za vezu Stinga i njegove buduće supruge.

"Njene oči su blede, bledozelene, a preko levog obraza ima izbledeli ožiljak koji izgleda kao da ju je životinjska kandža povredila oko zenice levog oka. Čudno, ali ožiljak ni na koji način ne umanjuje njenu lepotu. Naprotiv ona izgleda kao slomljeni anđeo", napisao je kasnije o Trudi u autobiografiji "Broken music" gde je otkrio i da se u nju zaljubio čim ju je upoznao, a zna se da su godinama živeli samo kao komšije.

Poznati par je vezu otpočeo ili ju je pak obelodanio ubrzo nakon što je pevačeva prva supruga rodila njihovo drugo dete. A Trudi je 1983. ostala u drugom stanju sa slavnim muzičarem. Pridružila mu se tada na turneji grupe "Police" čiji je bio član. Sting je u drugom braku dobio još troje dece.

Pravi bum napravila je njegova izjava da sa suprugom uživa u sedmočasovnom tantričkom seksu.

"Ideja tantričkog seksa se temelji na spiritualnom činu. Ne znam bilo koji čistiji i bolji način izražavanja ljubavi dvoje ljudi od tog divnog, kako bih ga nazvao, sakramenta. Stojim iza te ideje. Sedam sati uključuje film i večeru", objasnio je kasnije pevač.

Trudi je potom rekla da je za ovakve izjave bio kriv muzičar Bob Geldof koji je dao zajednički intervju sa njenim mužem, a pritom su obojica pila. "U jednom trenutku ih je novinar pitao za njihove seksualne sposobnosti i Geldof je rekao da Sting može satima da vodi ljubav jer se bavi jogom. A moj suprug je pitao: "Pa, zar nisi čuo za tantrički seks?' To je zapravo briga za partnera, povećavanje intimnosti sa njim", naglasila je.

Povezane vesti