Kuvar Srđan Joksić se nakon deset godina vratio u rodno selo u okolini Gornjeg Milanovca, gde je krenuo u ostvarivanje svog dečačkog sna.

On je od oronule seoske kafane napravio restoran u kojem je zaposlio nekoliko lokalaca.

- Oduvek mi je bila zamisao, želja da napravim nešto veliko u svom selu, da otvorim ovaj restoran, jer sam verovao da može da se napravi mnogo lepa priča, da to može da radi dobro iako su svi oko mene bili skeptični što se tiče toga. Ja sam verovao u sebe i evo došao je uspeh na kraju - rekao je Srđan.

Pored standardnih jela koja su poznata u ovom kraju, ovaj mlad čovek osmislio je i tri nova:

- Osmislio sam to teleće pečenje, nije ispod sača kao što obično ima dosta lokala. Dimljene svinjske butkice ispod sača sa kajmakom i vrbavski ćevrek, to je pljeskavica u lepinji sa pretopom, kajmakom i susamom - navodi Srđan. 

Šta su o njemu rekli zaposleni i koju nagradu je Srđan dobio za svoja nova jela, pogledajte u snimku:

Povezane vesti